Top prestaties met de Eibach Sportline

Top prestaties met de Eibach Sportline

Sinds een jaar of 10 geleden ben ik druk bezig ieder weekend, iedere avond met het tunen van een auto. Echt een uit de hand gelopen hobby. Ik ben ook lid van een echte car tuners bijeenkomst hier in Noord-Brabant. Iedere week komen we samen. Beetje kletsen gezelligheid, besprekingen enzovoort. Door de jaren heen heb ik al vele verbeteringen doorgevoerd aan mijn auto. Zowel op esthetisch als functioneel vlak. Mijn onderdelen koop ik bij de winkel Extreme-Carstyling.nl uit Zwaagdijk. Die gasten hebben de meest hoogwaardige onderdelen voor de laagste prijzen die ik gezien heb hier in Nederland. Top service ook. Enfin, bij deze de gegevens van de webwinkel:
Extreme-carstyling.nl | Auto Tuning |
Adres: Graanmarkt 9, 1681 PA Zwaagdijk            Provincie: Noord-Holland
Telefoon: 0228 760 008
Gratis verzenden en retourneren is super fijn. De mensen in de support weten ook echt waar ze het over hebben en dat is een verademing t.o.v. andere winkel ervaringen die ik in het verleden wel eens gehad heb. Enfin, mijn meest recent aankoop is de Eibach sportline. Eibach is een van de beste merken als het aankomt op veren. Echte Duitse top kwaliteit dat merk je aan alles. De Sportline beloofd enorme verlaging van de auto zonder rijcomfort te verslechteren. Ik vond dit product in de webwinkel van Extreme-carstyling specifiek hier: Extreme-Carstyling.nl | Eibach Sportline. Ik heb deze dus direct besteld.
Weer binnen no time in huis. Ik had het pakketje de volgende dag al binnen. Zeer tevreden met de aankoop. De beloftes zijn meer dan uitgekomen de auto is tot wel 40 mm verlaag. Ik had niet voor mogelijk gehouden dat dergelijke verlaging echt mogelijk zou kunnen zijn maar met de Eibach Sportline worden dromen werkelijkheid kan ik jullie op het hart drukken. Het rijcomfort is hetzelfde, maar de auto ziet er een stuk sportiever uit. En dat was uiteindelijk het doel. Wederom een geslaagde cartuning upgrade dus.