Tweedehands Mercedes-Benz import rapport Neurenberg

Tweedehands Mercedes-Benz import rapport Neurenberg

Ik heb altijd al een Mercedes willen rijden. Net zoals dat nummer van Janis Joplin. Want to have a Mercedes-Benz. Prachtig auto merk toch? Enfin, de eerlijkheid gebiedt te zeggen met het salaris van een Nederlandse leraar is het een moeilijke kwestie. Dus sowieso moet tweedehandsie zijn denk ik. Maar zelfs dan loopt het nog aardig in de papieren. Tot een bevriende leraar van de middelbare school van het werk zelf een heuse Porsche importeerde uit Duitsland. Ik vroeg hem voordat ik wist man Frank hoe kan jij een Porsche veroorloven. Zijn antwoord in Nederland kan ik dat niet, maar in Duitsland wel. Met een specialistisch import bedrijf heb ik een Porsche gemakkelijk voor een veel lagere prijs dan in Nederland mogelijk zou kunnen zijn van Duitsland naar hier kunnen halen. Dikke aanrader. Hij gaf me op een briefpapiertje een URL mee van een import bedrijf die hij daarvoor ingezet heeft: easy import.nl | auto importeren |

Dus ik de volgende dag natuurlijk gelijk naar die website. Ik kon op hun website, de beoordelingen lezen van voorgaande klanten. Blijkt dat verspreid over Ganze land, iedereen duizenden Nederlanders zijn mij al succesvol voor gegaan. Het lijkt wel of iedereen tegenwoordig een auto importeert. Nou dat moet mij dan ook wel lukken.

Enige waar ik me nog beetje zorgde over maakte was de BPM? Hoe zit dat? Ik ben een geschiedenis leraar geen wiskunde leraar of economie leraar ik heb geen zin om ingewikkelde BPM berekeningen te moeten maken. Gelukkig las ik op hen website, specifiek hier, easyimport.nl – BPM uitleg, hoe de vork in de steel zit bij BPM zaken en ook easyimport kan dit voor haar klanten verzorgen. Dat laatste leek me een goed idee, dus ik vroeg ook meest gunstige BPM berekening dienst aan bij de import.

Binnen een mum van tijd had ik de Mercedes al bij ons voor de deur staan en alles is naar wens. Het was een fluitje van een cent.