Zakelijk een auto leasen bij Stern

Zakelijk een auto leasen bij Stern

De opkomst van Private Lease

Inmiddels is Private Lease een algemeen bekend begrip onder de meeste Nederlanders. Toch is dit nog niet zo lang. Zo was dit vorig jaar nog heel anders. Sinds belangrijke financiële veranderingen die begin dit jaar zijn doorgevoerd is er een grote groei ontstaan binnen deze sector. Zo ook bij Stern groep. Zij merken dat hun Private Lease afdeling het erg druk heeft inmiddels. Hoe dit kan? Daar spraken we met hen over.

 

Voor iedereen toegankelijk

Als eerste punt benoemt Stern de inmiddels grote toegankelijkheid van het leasen. Waar leasen voorheen omgerekend nog relatief duur was, is dat inmiddels wel verleden tijd. Voor mensen waarbij het voorheen financieel gezien niet mogelijk was in een nieuwe auto te rijden is dat nu ineens wel mogelijk. Door het maandbedrag relatief laag te houden kan je vaak de wat kleinere modellen voor een relatief laag bedrag leasen.

 

Onbezorgd rijden

Zoals net vermeld werd zijn lease auto’s altijd nieuw, tenzij anders wordt vermeld. Hierdoor kan je rekenen op een betrouwbare auto. Tevens zit in de meeste gevallen de kosten voor verzekeringen, onderhoud en andere servicekosten gewoon inbegrepen!

 

Heb je dus wel een keer pech of heb je zelfs een ongeluk gehad? Dan wordt dit vergoed door de dekking van je leaseauto die geregeld is door de leasemaatschappij. Super handig!

 

Flexibiliteit in keuzes

Inmiddels komen de meeste private lease auto’s in allerlei verschillende uitvoeringen, maar kan je het leasecontract daarnaast ook nog afstemmen naar wens. Rij je bijvoorbeeld regelmatig korte afstanden, maar is je totale kilometerverbruik op jaarlijkse basis niet hoog? Pas dan het maximale aantal kilometer aan naar de situatie die perfect bij je past. Zo heb je geen onnodige kosten!

 

Daarnaast kan je zelf afstemmen met de leasemaatschappij voor hoelang je de desbetreffende auto wil leasen. Hoe langer het contract in jaren, hoe goedkoper je maandbedrag. Als je het geen probleem vindt om een auto een langere periode te rijden, dan kan dit enorm besparen op je maandelijkse lasten.

 

Ben je juist iemand die graag na 1-2 jaar verwisseld van auto? Dan is dat natuurlijk in de meeste gevallen ook gewoon mogelijk! Ben je ook geïnteresseerd in leasen en werk je, heb je een eigen onderneming of elders? Dan zou zakelijk leasen ook een oplossing zijn!