AUDI A1 OCCASION

AUDI A1 OCCASION

4 redenen waarom je een Audi A1 occasion zou moeten aanschaffen

Een nieuwe auto is misschien wel de minst handige investering die je ooit zou kunnen doen. Op het moment dat je de garage uitrijdt is je splinternieuwe auto namelijk direct een aantal duizenden euro’s minder waard. De auto kan zelfs de helft van zijn waarde verliezen in slechts een paar jaar tijd.

Dit is dan ook één van de vele redenen waarom je zou kunnen overwegen om een Audi A1 occasion aan te schaffen in plaats van een nieuwe. Door een tweedehands auto aan te schaffen bespaar je namelijk veel geld. Geld wat je nu kan gebruiken om bijvoorbeeld je Audi te tunen naar al jouw persoonlijke wensen. Daarnaast kan je droomauto wellicht te duur zijn om waar te zijn, maar kan je door het kopen van een occasion toch nog de kans krijgen om in je droomauto rond te kunnen rijden.

De eerste gebruikssporen irriteren je niet

Het is natuurlijk altijd fijn om een nieuwe auto te hebben, maar wanneer je er achter komt dat je op een dag na het doen van de boodschappen ziet dat iemand de eerste schade aan je auto heeft toegebracht, dan doet dat pijn. Weg nieuwigheid. Ineens is jouw nieuwe auto een gebruikte auto net als iedere andere auto. Bij het aanschaffen van een occasion is je auto dus al wat minder ‘nieuw’ en maken de eerst gebruikssporen dus wat minder impact.

Een tweedehands auto is contant te betalen

Geld lenen kost geld. Al helemaal wanneer je de nieuwe auto gefinancierd koopt. Je hebt veel meer vrijheid in je doen en laten met je auto heb je, wanneer je een auto gewoon vanuit je eigen zak betaalt, contant dus. Dan is de auto dus direct echt van jou, en ben je maandelijks niet een hoop geld kwijt voor een lange tijd.