Wij van Bynco maken het kopen van een tweedehands auto gemakkelijk

Wij van Bynco maken het kopen van een tweedehands auto gemakkelijk

Bij de aankoop van een tweedehands auto komt heel wat kijken. Wij van www.bynco.com willen het u zo makkelijk mogelijk maken. U kunt zich eerst eens rustig gaan oriënteren op onze website. Wij bieden u diverse tweedehands auto’s aan, die allen uitgebreid gekeurd zijn door DEKRA. Deze autokeuringsinstantie stelt een keuringsrapport samen, van elke auto die wij in ons assortiment hebben. Zo heeft u volledig inzicht in de auto die u aanschaft.

Beoordeel zelf en neem een weloverwogen beslissing

Op www.bynco.com vind u naast het keuringsrapport, ook foto’s die gemaakt zijn van zowel de binnen als buitenzijde van de tweedehands auto. U kunt uitgebreid deze 360 graden foto’s bekijken, en eventuele gebruikssporen zien. Omdat het belangrijk is dat u een goede beslissing kunt nemen, laten wij ook de gemiddelde marktprijs zien en vergelijkbare auto’s. U kunt dit rustig vanuit uw luie stoel gaan beoordelen, en een weloverwogen beslissing nemen.

Een vaste en scherpe prijs zonder onverwachte kosten

Wij hanteren op www.bynco.com vaste en scherpe prijzen. Geen onverwachte kosten of onderhandelingen. Het zou erg vervelend zijn als er achteraf ineens kosten bijkomen. De prijs is inclusief levering en natuurlijk de proefperiode van 14 dagen, zodat u de tweedehands auto’s uitgebreid kan testen. Dit is ook zeker aan te raden omdat u de auto dan nog beter leert kennen. Gebruik de auto daarom tijdens deze periode, voor de dagelijkse boodschappen en vaste ritjes. U merkt dan al snel, of dit de auto is waar u meer kilometers mee wilt gaan maken.

Rechtstreeks zaken doen met de juiste persoon

Doordat wij rechtstreeks bij de dealer inkopen, kunnen wij deze prijzen hanteren. Zowel nationaal als internationaal doen wij zaken. Geen tussenpersonen waar wij rekening mee moeten houden. Wij regelen alles zelf en dat scheelt in de kosten. Een leuk voordeel dus voor u als klant van www.Bynco.com!