Bespaar tijd en geld met parkeren op Rotterdam Airport

Bespaar tijd en geld met parkeren op Rotterdam Airport

Rotterdam Airport is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Al jaren timmert deze luchthaven aan de weg en ondertussen mag het zich de tweede luchthaven van ons land noemen. Mede dankzij de beperkte capaciteit op Schiphol zien veel luchtvaartmaatschappijen en touroperators Rotterdam airport als een geschikt alternatief. Voor wie vanaf Rotterdam Airport reist, is het verstandig om uzelf eens te verdiepen in wat de luchthaven en bedrijven in de buurt in de aanbieding hebben met betrekking tot het parkeren van uw auto.

Het is natuurlijk een mogelijkheid om zonder iets te bespreken rechtstreeks naar de luchthaven te rijden. Echter, komt u waarschijnlijk van een koude kermis thuis bij terugkomst. Zonder te reserveren betaald u bij het vliegveld voor 8 dagen al snel enkele tientallen euro’s meer of bent u vaak nog veel tijd kwijt aan het lopen naar de daadwerkelijke ingang van de luchthaven.

Voor de meeste alternatieve aanbieders geldt dat de terreinen waarop uw auto gestald wordt beveiligd zijn. Er zijn 2 manieren waarop u als reiziger op de luchthaven kunt komen. De eerste is met een shuttlebus. U rijdt zelfstandig naar de parkeerplaats van uw keuze en een shuttle bus van het betreffende bedrijf zal u naar de luchthaven brengen. Ten tweede kunt u bij enkele bedrijven een VALET service boeken. Dit betekend dat u met uw eigen auto direct naar de luchthaven rijdt, om de auto vervolgens af te geven aan één van de medewerkers. Deze zal de auto voor uw parkeren op eigen terrein.

Op www.parkerenrotterdamairport.com vergelijkt u eenvoudig en snel alle parkeeraanbieders op- en rondom Rotterdam airport in één overzicht. Op de homepage vind u een overzichtelijk kaartje met alle parkeeraanbieders. Indien u de prijzen van alle parkeeraanbieders wilt vergelijken kunt u eenvoudig het aantal dagen invoeren en eventueel enkele overige opties waaraan uw parkeerplaats moeten voldoen. Vervolgens klikt u op vergelijken en u vind alle aanbieders die aan uw eisen voldoen. Met één klik wordt u direct doorgeleid naar de betreffende aanbieder en u kunt uw reservering maken. Alle aanbieders zijn op prijs en kwaliteit gecheckt dus u betaald nooit te veel en uw auto staat veilig!