Motorreizen

Motorreizen

Op vakantie met de motor is toch weer een andere ervaring dan met een vliegtuig of auto. Voor sommige betekent motorreizen meer vrijheid en genieten. Op de wereld zijn er diverse mooie bestemmingen die een bezoekje waard zijn met de motor.

Een aanrader is de weg Route 66. Dat is een bekende lange rechte weg die van Chicago naar Los Angeles gaat. Heerlijk om daar met de motor te rijden. Je geniet van de mooie uitzichten en steden onderweg. Je rijdt om precies te zijn door 8 staten en dat is in totaal 3862 km. Met een motor is dat een ervaring om nooit te vergeten.

Vind je het lekker om te genieten van de natuur en omgeving in het binnenland en af en toe lekker ontspannen aan de kust. Dan moet je in Zuid-Spanje zijn. De mensen zijn zeer aardig en gastvrij. De spaanse keuken is ook zeker een aanrader. Als je er in de zomer er heen gaat, vergeet dan niet om voldoende water bij je te hebben, want het kan heel warm worden onderweg. Vind je Spanje toch te warm, dan is Schotland wat meer voor jou. Het is een stukje koeler en met de mooie groene landschappen is het zeker genieten.

Een stukje verder, maar zeker niet te missen: Afrika. Misschien niet het eerste waar je aan denkt als je gaat motorreizen. Maar het is echt een aanrader. Je kan daar langs de kust rijden, een bezoekje brengen aan wildparken en langs de Kilimanjaro gaan. Sla onderweg Lake Victoria niet over.